HTML/CSS Workshop

Denne side handler om vores HTML/CSS Workshop aka. webbog, samt den index-side jeg frivilligt lavede udover projektet til at samle alle sider.

HTML/CSS Workshop

Dette var vores første rigtige projekt, hvor vi skulle producere et produkt. Dette skulle være i form af en lille hjemmeside, som fokuserede på et enkelt emne i HTML eller CSS.

Slut-produktet var en webbog, der skulle fungerer som et opslagsværk, som vi kunne brugen når vi skulle kode HTML og CSS efterfølgende.

Webbog - Formularer, typer og formatering

Jeg kom i gruppe med Mette N. og det fungerede rigtig godt. Vores emne var ”Formularer, typer og formatering”, nærmere betegnet hvad man bruger <input> tagget til, de forskellige typer og hvordan disse bruges i praksis. Vi valgte at give et eksempel på samtlige typer vi kunne finde på w3schools, og så lave 2 samples til sidst, hvor vi bruger forskellige til at danne en formular: vi valgte kontakt formular og login formular.

Eksempler og link til projektet: Webbog - Formularer, typer og formatering

Preview til vores projekt Preview af vores samples på vores projekt

Webbog - Index

Efter forespørgsel fra vores underviser, meldte jeg mig frivilligt til at lave en index side, til at samle alle siderne under én oversigt. På denne måde er det meget nemmere for folk at finde det de skal bruge.

Den blev særligt lavet til mobilen, så det var muligt at kigge på den imens man arbejdede med noget andet på computeren, men jeg lavede også et breakpoint til desktop, så man kan se den der på. Forskellen er 1 kolonne layout vs. 2 kolonne layout. Samtidig tilføjede jeg en lille navigation med hjælp af et par linier JavaScript for at gøre den nemmere at navigere på i mobil-view, da den bliver lidt lang at scroll på ellers.

Eksempel og link til projektet: Webbog Index

Preview a webbog index