Nr. Søby Cykelklub

Det skal være sjovt og hyggeligt at gå til træning

Velkommen

I Nr. Søby Cykelklub, sætter vi altid fællesskab og kammeratskab først. Vi er en mindre klub i hjertet af Nr. Søby, som består af en masse erfaring, godt humør og åbne arme.

Vi gør en stor indsats for at komme de generelle fordomme til livs, og forsøger at inddrage så mange som muligt, i så meget som muligt.

Der er nemlig meget mere til cykelsport, end de fleste går og tror – og det behøver ikke koste en formue.

Vi går en indsats for at gøre det sjovt og interessant for de unge, så de har noget at se frem til et par gange om ugen, og gerne mere end det.

Som medlem i Nr. Søby cykelklub, har du mulighed for at skabe nye relationer, og et sammenhold uden lige. For os handler cykling ikke kun om cykelløb og konkurrencer. Cykling handler om at have det sjovt, og er ønsket bare at komme ud og mærke naturen, i godt selskab, står vi klar.

Står du derimod med drømmen om en karriere indenfor cykling, har vi i Nr. Søby cykelklub et fremragende træner team, der står klar til at skubbe dig i den rigtige retning.

favorite

Sammenhold

I en lille klub, har vi kæmpe stor fokus på sammenhold, både på og af cyklerne.

Ingen cykler alene!

security

Sikkerhed

Sikkerhed er en vigtig del af cykling. Vi følger derfor alle de gængse regler, og respektere at vi ikke er de eneste på vejen.

directions_bike

Cykling

Livet er som at køre på cykel. For at holde balancen, må man holde sig i bevægelse.

– Albert Einstein


Der er mange fordomme om cykelsport – Mange tror det er dyrt. At cykelryttere cykler som de tror de ejer vejen. At det kan være en super elitær sportsgren.  I Nr. Søby Cykelklub tager vi kampen op med fordommene og sørger for et langt mere afslappet og hyggeligt tag på cykelløb.

Så hvis cykelløb, åben himmel og venskaber for livet lyder som den helt rigtige blanding for dig. Så kig ud forbi Nr. Søby Cykelklub – Vi står klar med åbne arme og du kan være med den første måned uden at betale en krone!